Tartalomhoz ugrás
MINDEN JOG FENNTARTVA

Adatvédelmi szabályzat


Felhasználóink adatainak védelme fontos számunkra. Adatvédelmi politikánk meghatározza, hogyan használjuk és védünk minden olyan információt, amit felhasználóink rendelkezésünkre bocsátanak honlapunk használata során.
Az okospassivhaz.hu weboldalt üzemeltető Passzív- és Aktívház Építő Kft. elkötelezett a magánélet védelmének biztosításában. Ha felhasználónkat arra kérjük, hogy adjon meg bizonyos, saját magát azonosító információkat a szolgáltatások eléréséhez és a weboldal célszerú felhasználásához, akkor biztos lehet abban, hogy adatait az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően kezeljük.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldal üzemeltetője esetenként megváltoztathatja Adatvédelmi szabályzatát az oldal frissítése folytán. Jelen szabályzat 2016. január 1-től hatályos.

Milyen személyes információkat gyűjtünk?

Személyes adatokat a  különböző űrlapok kitöltésekor gyűjtünk a felhasználóktól. Általában az alábbi információkat gyűjtjük:
  • Név
  • Elérhetőségi adatok, beleértve az e-mail címet
  • További releváns információk a felhasználói felmérésekhez és statisztikákhoz

Mit teszünk az összegyűjtött információkkal?

A bekért információkra szükségünk van ahhoz, hogy megértsük felhasználónk igényeit, és a számára legjobb szolgáltatást nyújtsuk, valamint az adatok összesítésével tökéletesítsük weboldalunkat. Az információkat az alábbi módokon használjuk fel:

Személyre szabott felhasználói élményt nyújtunk
Belső nyilvántartást vezetünk
Felhasználjuk az adatokat honlapunk szolgáltatásainak javításához
Bizonyos időnként a megadott e-mail címekre elküldjük felhasználóinknak a weboldal legújabb híreit és egyéb információkat, amelyekről úgy gondoljuk, érdekesek lehetnek számukra
Időről időre piackutatási célokra mi is használjuk felhasználóink adatait. Kapcsolatba lépünk velük annak érdekében, hogy honlapunk testre szabott és a felhasználók érdeklődési körének megfelelő legyen.

Biztonság

Elkötelezettek vagyunk az adatok biztonságának megőrzésében, ezért több eszközzel is védjük felhasználóink adatait. A jogosulatlan hozzáférés vagy közzététel megakadályozása édekében az online adatgyűjtésnek megfelelő fizikai és elektronikus eljárásokat biztosítjuk.

Anonim látogató-azonosító (Cookie)

Honlapunk látogatásakor felhasználóink böngészőprogramja anonim látogató-azonosítót (Cookie) helyezhet el a felhasználó számítógépének merevlemezén, annak érdekében, hogy honlapunkon testreszabott szolgáltatásokat vehessen igénybe. Az anonim látogatóazonosító nem tartalmaz a felhasználóra vonatkozó személyes adatokat és semmilyen módon nem képes azonosítani annak személyét. Ha felhasználónk mégsem szeretné, hogy a böngészőprogram létrehozzon ilyen azonosítót, lehetősége van kikapcsolni azt a böngészőprogramban, illetve figyelmeztetést kérni az azonosító elfogadása/elutasítása előtt.

A figyelő eljárások alkalmazásának célja kizárólag honlapunk látogatottságának mérése. Az ilyen eljárások a következő adatokat jegyezhetik fel: tartománynév, kiszolgálónév, IP-címek, a böngészőprogram és operációs rendszer típusa, a honlap meglátogatásának dátuma és időpontja. Garantáljuk felhasználóinknak, hogy az így tudomásunkra jutott adatokat a legnagyobb gondossággal kezeljük, semmilyen más személyes adattal nem kapcsoljuk össze, amely alapján látogatónk azonosítható lenne.

Linkek más weboldalakra

Honlapunkon számos ugrópont (link) található, amelyek más weboldalakra mutatnak. Jelen nyilatkozat csak cégünk honlapjának adatvédelmi gyakorlatára vonatkozik, ezért kérjük felhasználóinkat, ha az ugrópontok használatával más cégek weboldalára lépnek, olvassák el figyelmesen az adott weboldal Adatvédelmi Nyilatkozatát is.

Személyes adatok ellenőrzése

Felhasználónk bármikor dönthet úgy, hogy korlátozza adatgyűjtésünket. Ebben az esetben kérheti tárolt személyes adatainak törlését írásban, egy e-mail elküldésével a Kapcsolat oldalon megadott e-mail címünkre. A felhasználók személyes adatait a felhasználók engedélye vagy erre vonatkozó törvényi kötelezettség nélkül nem adjuk el, nem terjesztjük, vagy adjuk bérbe semmilyen harmadik fél számára. Ha úgy gondolja, hogy weboldalunkon bármely információ helytelen vagy hiányos, kérjük, mielőbb írjon nekünk a Kapcsolat oldalon megadott e-mail címre, hogy javíthassuk tartalmunkat.

Jogi nyilatkozat

A weblap oldalain bemutatásra került, projektek és tervek mindegyike, a Társaság szellemi tulajdonát képezi, melynek védelmét a szerzői jogra vonatkozó mindenkori, hatályos jogszabályok biztosítanak. A weblap tartalmának szerzői joga a Passzív- és Aktívház Építő Kft.-t illeti meg. A weblap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Passzív- és Aktívház Építő Kft. írásbeli engedélyével használható fel. A Társaság engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Társaság fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.


Impresszum


Az oldal üzemeltetője és szerkesztője a Passzív- és Aktívház Építő Kft.

Web: www.100csaladihaz.hu
E-mail: 100csaladihaz@gmail.com
Telefon: +36 30 470 44 41
Székhely: 3064 Szurdokpüspöki, Kossuth Lajos utca 31.
Vissza a tartalomhoz